TERIMA KASIH KERANA MELAYARI DERMAGA BM STPM --- MOGA-MOGA MEMPEROLEH MANFAAT - ANDA DIIZINKAN UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN [KEBANYAKANNA DALAM FORMAT PDF] YANG DIINGINI ... SEBELUM ITU, SILALAH MENDAFTAR SEBAGAI AHLI/RAKAN TINGKATAN ENAM - LALUAN PALING MURAH DAN PALING MUDAH KE UNIVERSITI AWAM - PASTINYA ANDA TIDAK INGIN KETINGGALAN DAN KERUGIAN SELAMAT HARI KEMERDEKAAN DAN HARI MALAYSIA 2023: "MALAYSIA MADANI: TEKAD PERPADUAN, PENUHI HARAPAN"

SEMESTER 1 - Sejarah : Soalan STPM - MPM

Sila klik judul yang berkenaan.


STPM Sistem Baharu
Perhatian: Sila dapatkan soalan Sejarah dan Perkembangan BM yang lain dalam pautan Soalan > STPM Sebenar > Penggal 1, atau klik pautan ini: PAUTAN


STPM Sistem Lama - Telah dikemas kini: 24-12-2012


5 ulasan:

aishah berkata...

salam cikgu terima kasih bagi soalan ni.. Tapi x de skema dia ke untuk semua soalan diatas ni??? sebab sy x de buku stpm tahun2 lepas :(

Tanpa Nama berkata...

salam...
mohon minta skema untuk semua soalan. terima kasih

Tanpa Nama berkata...

cikgu , ada jawapan untuk soalan ini ?

Tanpa Nama berkata...

Salaam cg ada tak skema jawapan untuk soalan ini ?

Tanpa Nama berkata...

Kenapa tiada skema jawapan tuan? Macam mana kami nak rujuk?

Sewajarnya...

banner

Khidmat Nasihat & Pedoman Bahasa - www.dbp.gov.my

banner

KONGSI BAHAN

Sekiranya anda berminat untuk berkongsi bahan, sila kirim melalui e-mel: saimimsalleh@gmail.com, atau imi6911683@yahoo.com.

Kesudian anda sangat dihargai.

MAKALAH PENULIS LAIN

MAAF dipohon daripada penulis dan penerbit makalah yang digunakan dalam laman ini tanpa kebenaran. Sekiranya penulis dan penerbitnya tidak mahu makalah tersebut terus digunakan, sila maklumi melalui e-mel: smsmsalleh@gmail.com.

Setinggi-tinggi terima kasih kepada yang membenarkan karya disebarkan untuk manfaat anak-anak watan kita.

DENGAN NAMA ALLAH

YANG BERSAMA DENGAN KITA

 
Reka bentuk asal:Free WordPress Themes | Dijadikan Blogger oleh Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Terima kasih.