TERIMA KASIH KERANA MELAYARI DERMAGA BM STPM --- MOGA-MOGA MEMPEROLEH MANFAAT - ANDA DIIZINKAN UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN YANG DIINGINI ... SEBELUM ITU, MENDAFTARLAH SEBAGAI AHLI/RAKAN PRAUNIVERSITI - LALUAN PALING MURAH DAN PALING MUDAH KE UNIVERSITI AWAM - PASTINYA ANDA TIDAK INGIN KETINGGALAN DAN KERUGIAN SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN PENGGAL 3, PENGGAL 1, ULANGAN PENGGAL 1, DAN ULANGAN PENGGAL 2
SELAMAT BERCUTI

SELAMAT BERCUTI

PENDAPAT

Anda dinasihati agar menggunakan ruang ini untuk memberi PENDAPAT sahaja. Untuk bertanya tentang pelajaran Bahasa Melayu, sila gunakan pautan BERTANYA. Sila gunakan bahasa kebangsaan yang betul.

2 ulasan:

Pelajar Baharu berkata...

Tuan,
Penggunaan dua buku rujukan, maksud saya Tatabahasa Dewan dan Tatabahasa Asas mengelirukan kami kerana ada perbezaan tertentu. Kami cadangkan ditetapkan satu buku rujukan utama sahaja. Oleh itu, mana-mana bahagian yang bertentangan hendaklah dirujuk pada buku rujukan utama.

Terima kasih.

SUHAIMI MOHD SALLEH berkata...

Saya juga bersetuju dengan pendapat tuan.

Sewajarnya...

banner

Khidmat Nasihat & Pedoman Bahasa - www.dbp.gov.my

banner

KONGSI BAHAN

Sekiranya anda berminat untuk berkongsi bahan, sila kirim melalui e-mel: saimimsalleh@gmail.com, atau imi6911683@yahoo.com.

Kesudian anda sangat dihargai.

MAKALAH PENULIS LAIN

MAAF dipohon daripada penulis dan penerbit makalah yang digunakan dalam laman ini tanpa kebenaran. Sekiranya penulis dan penerbitnya tidak mahu makalah tersebut terus digunakan, sila maklumi melalui e-mel: smsmsalleh@gmail.com.

Setinggi-tinggi terima kasih kepada yang membenarkan karya disebarkan untuk manfaat anak-anak watan kita.

DENGAN NAMA ALLAH

YANG BERSAMA DENGAN KITA

 
Reka bentuk asal:Free WordPress Themes | Dijadikan Blogger oleh Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Terima kasih.