TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN DAN SUDI MENDAFTAR SEBAGAI AHLI/RAKAN.

SELAMAT DATANG KE ALAM TINGKATAN 6 KEPADA PELAJAR PRA-U BAWAH 2014/2015. ANDA MEMILIH LALUAN YANG MUDAH DAN MURAH UNTUK KE IPTA.
TAHNIAH KEPADA CALON PENGGAL 2 (2014) YANG CEMERLANG DALAM MATA PELAJARAN BAHASA MELAYU. YANG MERASAKAN KEPUTUSANNYA KURANG MEMUASKAN, BOLEH MULA UNTUK MENDAFTAR PEPERIKSAAN ULANGAN. INSYA-ALLAH, ANDA BERPELUANG UNTUK BERJAYA .... UNTUK MENYEMAK STATUS PENDAFTARAN PEPERIKSAAN PENGGAL 3 (2014): KLIK DI SINI --- UNTUK MENCETAK LPKC PENGGAL 3 (2014): KLIK DI SINI

SALAM AIDILFITRI DARIPADA SAYA DAN KELUARGA...

banner banner

0 ulasan:

Sewajarnya...

banner

Khidmat Nasihat & Pedoman Bahasa - www.dbp.gov.my

banner

KONGSI BAHAN

Sekiranya anda berminat untuk berkongsi bahan, sila kirim melalui e-mel: saimimsalleh@gmail.com, atau imi6911683@yahoo.com.

Kesudian anda sangat dihargai.

MAKALAH PENULIS LAIN

MAAF dipohon daripada penulis dan penerbit makalah yang digunakan dalam laman ini tanpa kebenaran. Sekiranya penulis dan penerbitnya tidak mahu makalah tersebut terus digunakan, sila maklumi melalui e-mel: imi6911683@yahoo.com, atau saimimsalleh@gmail.com.

Setinggi-tinggi terima kasih kepada yang membenarkan karya disebarkan untuk manfaat anak-anak watan kita.

DENGAN NAMA ALLAH

YANG BERSAMA KITA

 
Reka bentuk asal:Free WordPress Themes | Dijadikan Blogger oleh Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Terima kasih.