TERIMA KASIH KERANA MELAYARI DERMAGA BM STPM --- MOGA-MOGA MEMPEROLEH MANFAAT - ANDA DIIZINKAN UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN YANG DIINGINI ... SEBELUM ITU, SILALAH MENDAFTAR SEBAGAI AHLI/RAKAN TINGKATAN ENAM - LALUAN PALING MURAH DAN PALING MUDAH KE UNIVERSITI AWAM - PASTINYA ANDA TIDAK INGIN KETINGGALAN DAN KERUGIAN SELAMAT MENGHADAPI STPM SEMESTER 3 DAN ULANGAN SEMESTER 2 KEPADA PELAJAR KOHORT 2021

RUJUKAN - Wacana dan Retorik


(I)
WACANA BAHASA MELAYU

Yang berikut ialah senarai makalah yang mengandungi maklumat yang sesuai untuk dijadikan bacaan tambahan pelajar Penggal 1 bagi topik Wacana Bahasa Melayu.

Sila klik judul merah yang disenaraikan.


HARAP MAAF. 
SETAKAT INI BAHAN INI BELUM DAPAT DITERBITKAN.=============================================================

(II)
RETORIK BAHASA MELAYU

Yang berikut ialah senarai makalah yang mengandungi maklumat yang sesuai untuk dijadikan bacaan tambahan pelajar Penggal 3 bagi topik Retorik Bahasa Melayu.

Sila klik judul merah yang disenaraikan.

Tiada ulasan:

Sewajarnya...

banner

Khidmat Nasihat & Pedoman Bahasa - www.dbp.gov.my

banner

KONGSI BAHAN

Sekiranya anda berminat untuk berkongsi bahan, sila kirim melalui e-mel: saimimsalleh@gmail.com, atau imi6911683@yahoo.com.

Kesudian anda sangat dihargai.

MAKALAH PENULIS LAIN

MAAF dipohon daripada penulis dan penerbit makalah yang digunakan dalam laman ini tanpa kebenaran. Sekiranya penulis dan penerbitnya tidak mahu makalah tersebut terus digunakan, sila maklumi melalui e-mel: smsmsalleh@gmail.com.

Setinggi-tinggi terima kasih kepada yang membenarkan karya disebarkan untuk manfaat anak-anak watan kita.

DENGAN NAMA ALLAH

YANG BERSAMA DENGAN KITA

 
Reka bentuk asal:Free WordPress Themes | Dijadikan Blogger oleh Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Terima kasih.