TERIMA KASIH KERANA MELAYARI DERMAGA BM STPM --- MOGA-MOGA MEMPEROLEH MANFAAT - ANDA DIIZINKAN UNTUK MEMUAT TURUN DOKUMEN YANG DIINGINI ... SEBELUM ITU, SILALAH MENDAFTAR SEBAGAI AHLI/RAKAN TINGKATAN ENAM - LALUAN PALING MURAH DAN PALING MUDAH KE UNIVERSITI AWAM - PASTINYA ANDA TIDAK INGIN KETINGGALAN DAN KERUGIAN
...SELAMAT DATANG, PELAJAR TINGKATAN ENAM SESI 2020 KE ALAM PRAUNIVERSITI ... SELAMAT BERSEDIA: PEPERIKSAAN SEMESTER 3 DAN SEMESTER 1 SEMAKIN DEKAT...

TARIKH STPM BAHASA MELAYU 2019/2020

BUKU PANDUAN PENGGAL 3 TERBITAN PERSATUAN PENDIDIKAN BAHASA MELAYU MALAYSIA

PERSATUAN Pendidikan Bahasa Melayu Malaysia telah menerbitkan buku Bahasa Melayu Topikal Penggal 3 STPM untuk panduan kepada guru dan pelajar Penggal 3.

Buku dengan ketebalan 123 halaman itu memuatkan nota ringkas tentang semua tajuk yang terdapat dalam Sukatan Pelajaran Penggal 3 Bahasa Melayu STPM, diikuti dengan soalan Cabaran Minda aneka pilihan dan struktur. Jawapan cadangan disediakan pada bahagian terakhir buku ini.

Harga senaskhah RM20.00. Guru dan pelajar yang berminat untuk mendapatkan buku ini bolehlah menghubungi Tuan Haji Ahmad Khair Mohd Nor (013-2240408), Tuan Haji Zaini bin Othman (013-3102601), atau Cik Nur Najwa (013-6447467).

Dermaga BM STPM difahamkan Persatuan Pendidikan Bahasa Melayu Malaysia juga telah mengedarkan buku untuk Penggal 1 dengan harga RM30.00 senaskhah.


1 ulasan:

Unknown berkata...

boleh saya tahu tahun terbitan?

Sewajarnya...

banner

Khidmat Nasihat & Pedoman Bahasa - www.dbp.gov.my

banner

KONGSI BAHAN

Sekiranya anda berminat untuk berkongsi bahan, sila kirim melalui e-mel: saimimsalleh@gmail.com, atau imi6911683@yahoo.com.

Kesudian anda sangat dihargai.

MAKALAH PENULIS LAIN

MAAF dipohon daripada penulis dan penerbit makalah yang digunakan dalam laman ini tanpa kebenaran. Sekiranya penulis dan penerbitnya tidak mahu makalah tersebut terus digunakan, sila maklumi melalui e-mel: smsmsalleh@gmail.com.

Setinggi-tinggi terima kasih kepada yang membenarkan karya disebarkan untuk manfaat anak-anak watan kita.

DENGAN NAMA ALLAH

YANG BERSAMA DENGAN KITA

 
Reka bentuk asal:Free WordPress Themes | Dijadikan Blogger oleh Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Terima kasih.